Triglav povećao kvartalnu dobit za četvrtinu

Bez autora
Jun 21 2011

Zavarovalnica Triglav u prvom je kvartalu ove godine ostvarila 12,8 milijuna eura čiste dobiti, koja je u odnosu na isto razdoblje lani veća za 26 posto. Kombinirani imovinski količnik, kojim se mjeri uspješnost osiguravajućeg društva u osnovnoj djelatnosti osiguranja, na godišnjoj se razini poboljšao i iznosi 89,4 posto (u prvom tromjesečju lani 98,3 posto). Nadzorni odbor najvećeg slovenskog osiguravajućeg društva raspravljao je o strategiji 2010.-2015. koja predviđa da će ROE premašiti 12 posto, a spomenuti količnik biti ispod 95 posto. Eventualne će se dokapitalizacije realizirati radi razvoja, a ne sanacije.

Triglav povećao kvartalnu dobit za četvrtinuZavarovalnica Triglav u prvom je kvartalu ove godine ostvarila 12,8 milijuna eura čiste dobiti, koja je u odnosu na isto razdoblje lani veća za 26 posto.

Kombinirani imovinski količnik, kojim se mjeri uspješnost osiguravajućeg društva u osnovnoj djelatnosti osiguranja, na godišnjoj se razini poboljšao i iznosi 89,4 posto (u prvom tromjesečju lani 98,3 posto).

Nadzorni odbor najvećeg slovenskog osiguravajućeg društva raspravljao je o strategiji 2010.-2015. koja predviđa da će ROE premašiti 12 posto, a spomenuti količnik biti ispod 95 posto. Eventualne će se dokapitalizacije realizirati radi razvoja, a ne sanacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik